Wang

Når idretten er livet

Når idretten er livet

Type prosjekt

Rekrutteringsfilmer
Informasjonsbrosjyrer

Foto

Magnus Nordstrand

Oppgave

Hvordan viser man frem ambisjoner, håp og drømmer? Hva koster det – fysisk og mentalt – å skulle nå toppen, akademisk eller på idrettsarenaen?

WANG videregående skole i Oslo er en av Norges fremste friskoler, kanskje mest kjent for toppidrettslinjen sin. Skolen tilbyr også linje for studiespesialiserende, og vårt oppdrag for dem var derfor todelt: WANG ønsket seg en oppdatert informasjonsbrosjyre for den studespesialiserende linjen, og et knippe rekrutteringsfilmer for toppidrettslinjen.

Løsning

Rekrutteringsfilmene skulle vise bredden i de idrettene WANG tilrettelegger for. De skulle også si noe om den gleden som ligger i å nå målene sine, det samholdet som finnes i garderoben etter matchen, og den unike kombinasjonen av toppidrett og skolegang som WANG tilbyr. Vi kom tett på elever, tidligere elever og lærere for å gi et innblikk i hverdagen deres, og den lidenskapen som ligger til grunn når man satser på idretten. Filmene skulle primært brukes i sosiale medier.

Informasjonsbrosjyrene for den studiespesialiserende linjen fikk en visuell og språklig overhaling, med målgruppens medievaner som utgangspunkt – med tydelige visualiseringer av tall og fakta, mer lekent preg og intervjuer med eksisterende og tidligere elever i magasinformat.